N104.4

Det här är en RFID-läsare utan knappsats, MIFARE DESFire. Nyckeln som är utrustad med motsvarande MIFARE DESFire®-tag är K10S.6. Läsaren kan läsa bägge typerna av tag/nycklar, K10S.5 och K10S.6.

Trådlös kommunikation mellan läsaren och RFID krypteras vid användning av motsvarande krypterad tag, K10S.6. Även kabelkommunikationen mellan läsaren och dörrmodulen är krypterad.

RFID-läsare N104.4 visas i bilden nedan.

RFID-läsare N104.4