Ansluta dörrar med statusidikering

Det här avsnittet beskriver hur du ansluter dörrar med statusidikering.

Driftlägena 2–9 stödjer indikering av dörrstatus på S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. När du distribuerar installationen, till exempel genom att använda en snabbguide ovan som använder ett av driftlägena 2–9, ansluter du dörrövervakningskontakten till dörrmodulen.
  2. Anslut dörrkontakten, eller någon annan potentialfri sensorinformation, till IN2 och COM.
  3. Lägg till dörren med statusindikering i S10 Manager. Se Lägga till dörrar med statusidikering.