Slutföra bussenhetens konfigurering på Net Bridge

I det här avsnittet beskrivs hur du slutför konfigureringen av bussenheten på Net Bridge.

Se till att du har:

Fortsätt enligt nedan.

1. Ställ MODE-kontakten på Net Bridge i läge SETUP.
  2. Säkerställ att Net Bridge kontakt  är i läge ON.
  3. Vänta i tre sekunder.
  4. Ställ MODE-kontakten på Net Bridge i läge OPERATING.
  5. En intern testprocedur startar.

Passa den gröna FUNC-lampan under cirka en minut tills Net Bridge har sparat busskonfigureringen. Kontrollera att:

1. Den gröna FUNC-lampan blinkar lika många gånger som det finns enheter på huvudbussen.
    2. Efter en paus blinkar den gröna FUNC-lampan lika många gånger som det finns enheter på läsarbussarna.
    3. Efter en paus blinkar den gröna FUNC-lampan lika många gånger som det finns cylindrar anslutna till dörrmoduler.

Sparandet av busskonfigureringen avslutas med att FUNC-lampan lyser konstant grön.

Proceduren slutar med att den konstant gröna FUNC och lamporna RS-485 STATUS, SYSTEM STATUS och SERVER CONN. lyser.

6. Kontrollera att dörrmodulens lampor POWER, DEVICE, BRIDGE samt SERVER lyser grönt i alla dörrmoduler.
    Kontrollera också att den översta lysdioden lyser grönt på alla programmerings-hotspots.
  7. Distributionen kan kräva ytterligare konfigurering på S10 Manager enligt snabbguiderna.