Driftläge 5

Detta driftläge är avsett för anslutning av en nyckelläsare eller RFID-läsare för styrning av ett larmsystem.

Exempel på användningsområden är en dörr där ett larmsystem styrs av en läsare. En giltig nyckel aktiverar impulsen för reläutgång K1 som är ansluten till larmsystemet. Om du ansluter nyckelläsare N103 kan du ansluta larmsystemets statusinformation för att styra den nedersta lampan i nyckelläsaren och indikera larmsystemets status. Anslut larmsystemets statusinformation till dörrmodulens IN 1 för att styra grönt ljus och/eller IN 2 för att styra rött ljus. Statusinformationen som du tar från larmsystemet måste vara potentialfri. Om du har anslutit IN2 kan du begära larmstatusinformation via iLOQ S10 Manager och visa händelseloggen på larmstatusen.

I detta fall är dörrmodulen programmerad.

Tabellen nedan beskriver ingångarna som styr utgångarna K1 och K2, om utgångarna är kalenderstyrbara och om larmstatus kan överföras till iLOQ S10 Manager.

Tabell 1. Driftläge 5
 K1K2N103 STAT2 GREENN103 STAT2 REDLARMSTATUS
LäsareX
L1
L2
IN1  X
IN2   XX
Kalender X

Du kan distribuera denna installation enligt anvisningarna i Styra ett larmsystem med en nyckelläsare eller RFID-läsare. Ställ emmellertid DIP-switcharna OPTIONS enligt följande:

S1OFF
S2ON
S3OFF
S4OFF
S5OFF