Driftläge 7

Detta driftläge är avsett för anslutning av en eller två nätverkade låscylindrar, varav en som styr en reläutgång.

Exempel på användningsområden är en larmad dörr, eller en dörr där ett magnetlås är förbikopplat av en giltig nyckelinföring i låscylindern.

Öppning av cylindern med en giltig nyckel eller användning av tryckknappen aktiverar reläutgången som förbikopplar dörrmagnetkontakten, eller öppnar magnetlåset, under en fixerad tidslängd på 30 sekunder.

I detta fall:

• Dörrmodulen programmeras inte.

• Reläutgång K1 kan inte kalenderstyras. Tanken är att förhindra förbikoppling av en larmad dörr från iLOQ S10 Manager.

Tabellen nedan beskriver ingångarna som styr utgångarna K1 och K2, om utgångarna är kalenderstyrbara och om dörrstatus kan anslutas till ingången.

Tabell 1. Driftläge 7
 K1K2DÖRRSTATUS
L1X
L2
IN1X
IN2  X
Kalender X

Du kan ansluta potentialfri kontaktinformation, som t.ex. en magnetdörrkontakt, till IN2. På detta sätt kan du begära dörrstatusinformation via iLOQ S10 Manager och visa händelseloggen på dörrstatusen. Om du behöver få statusinformation från till exempel både låsets slutbleck och dörren, kan du seriekoppla lås- och dörrkontakterna. I det här fallet indikerar statusen om dörren är stängd och låst, eller ej.

Du kan distribuera denna installation enligt anvisningarna i Ansluta en fjärrstyrd cylinder. Ställ emmellertid DIP-switcharna OPTIONS enligt följande:

S1OFF
S2ON
S3ON
S4OFF
S5OFF