Para ihop programmeringsenheten med datorn via Bluetooth

Det här avsnittet beskriver hur du parar ihop programmeringsenheten med datorn via Bluetooth.

Det är bara programmeringsenheter som är utrustade med Bluetooth-chip som kan kommunicera med datorn via Bluetooth.

Fortsätt enligt nedan.

1. Anslut programmeringsenheten till datorn med USB-kabeln.
  2. Installera drivrutinerna enligt beskrivningen i Installera iLOQ S10 Programmeringsenhet.
  3. Lägg till en ny Bluetooth-enhet på datorn.
  4. För att kunna para ihop enheterna behöver du en ihopparningskod, som är 90630.
  5. När enheterna har parats ihop visas enheten i Enhetshanteraren > COM-/LPT-port > Standard Seriell över Bluetooth-länk.