Relälägen

Du kan välja reläutgångarnas funktioner, det vill säga relälägen, med reläkortets DIP-switchar enligt tabellen nedan, eller via iLOQ S10 Manager.

Reläfunktionen i programmeringspaketet från iLOQ Manager har högre prioritet än DIP-switch-valen 1–3, i dessa fallen har DIP-switchpositionerna 1–3 ingen betydelse men DIP-switch 4 måste vara i rätt position på reläkortet.

Det finns fyra relälägen:

• Toggle – I läge Toggle aktiveras reläutgången med en godkänd nyckel. Reläet förblir aktivt tills nästa godkända nyckel avläses.
  • Impulse – I läge Impulse aktiveras reläutgången under en angiven tid med hjälp av en godkänd nyckel. Grundinställningen för relä K1 är 8 sekunder och för relä K2 30 sekunder. Standardimpulsen för reläkortets reläer är 8 sekunder. Impulsernas längd kan justeras i S10 Manager.
  • Key hold – I läge Key hold aktiveras reläutgången så länge det sitter en giltig nyckel i nyckelläsaren.
  • Roller door – I läge Roller door aktiveras reläutgångarna av knappar när en giltig nyckel sitter I nyckelläsaren. I detta läge kan till exempel ett rulljalusi köras uppåt och nedåt med olika knappar.
Tabell 1. Relälägenas DIP-switchar
LägeDIP 1DIP 2DIP 3DIP 4
ToggleOffOffOffOff
ImpulseOnOffOffOff
Key holdOnOnOffOff
Roller doorOnOnOnOn