1x2

Med reläkortet kan du styra en eller två enheter genom reläutgångarna K1 och K2.

De tillgängliga relälägena är:

• Toggle
  • Impulse
  • Key hold
  • Roller door

I denna konfiguration är det möjligt att specificera de reläutgångar som en viss behörighet har rätt att styra. En godkänd nyckel kan därför aktivera antingen båda eller endast en av reläutgångarna K1/K2.

I reläläget impulse återställs impulslängden om en godkänd nyckel läses av i nyckelläsaren igen, även om den tidigare impulsen fortfarande är aktiv. Med andra ord börjar beräkningen av fördröjningen om igen från början.

Anm:

Knappingångarna BUTTON1 och BUTTON2 kan inte användas i denna konfiguration.

Se även Bilaga 2 – Kopplingsschema för R10S.3 1x2.