Cylinder

Du kan styra relä K2 med en cylinder ansluten till reläkortets cylinder-gränssnitt. Reläutgång K2 aktiveras när en godkänd nyckel läses av i cylindern. En cylinder kan endast anslutas i Basic-konfigurationen och i reläläget Impuls. Du behöver inte programmera reläkortet, relä K2 indikerar en giltig öppning även vid fabriksinställning och i formatterat skick

Den anslutna cylindern kan vara en S10 eller Privus. En S10-cylinder behöver inte programmeras i samma S10-system som reläkortet.

K2-reläets standardimpuls är 30 sekunder, det kan ändras via iLOQ S10 Manager men detta kräver programmering av reläkortet. Om reläkortet är utrustat med realtidsklocka A00.9 och formateras eller programmeras får cylindern tiden från reläkortet.

Se även Bilaga 7 – Kopplingsschema för R10S.3 Cylinder.