Nyckelläsare A10.56 gränssnitt

Nyckelläsaren är ansluten till reläkortets KEY READER-kontakter så att ett grönt ljus i nyckelläsaren indikerar när enheten startar (ONLINE LED). Den röda eller gröna nyckelsymbolen indikerar om nyckeln, som sätts i nyckelläsaren, godkändes eller avvisades (STAT1 G och STAT1 R).

Nyckelläsaren har också ingångarna STAT2 GRN, STAT2 RED och GND för statusindikeringar av enheten som styrs. Du kan hämta feedbackinformation till dessa ingångar från enheten som styrs i form av 3,3–24 V likström. Om ingen feedbackinformation tas emot från enheten som styrs kan reläkortet även anslutas för att styra STAT2 GRN LED. I sådana fall kommer STAT2-utgången att följa status för reläkortets reläutgång K1 (utom när det Rulljalusi-läge).

Använd dataöverföringskabel till anslutningarna, som till exempel MHS 5x2x0,5. Det maximala avståndet mellan reläkortet och nyckelläsaren är 100 meter.