Reläkortets gränssnitt

Detta avsnitt beskriver reläkortets gränssnitt.

Tabell 1. Reläkortets gränssnitt
GränssnittAnslutningBeskrivning

REALTIDSKLOCKA

Placering för realtidsklocka A00.9. Kretskortet måste göras spänningslöst och programmeras efter installationen av klockan.

CYLINDER/ BUTTON2

GND

Ingång för låscylinder eller potentialfri signal (t.ex. öppna-knapp). Aktivering av knappen styr relä K2 i Rulljalusiläget. När en cylinder är ansluten kommer en godkänd öppning att aktivera relä K2. En cylinder kan användas i Basic-konfigurationen och i reläläget Impuls.

Ansluten till den gul-svarta bussen på cylindern.

• I0 = gul
  • GND = svart
I0

MODE SELECT

1

Använd DIP-switcharna för att välja reläläge, det vill säga funktionen på reläutgångar som beskrivs i tabellen Tabell 1. Dipswitcharna 1–3 kan även programmeras, då åsidosätter detta dipswitcharnas positioner på på reläkortet. Dip 4 måste dock alltid vara i rätt position på reläkortet.

2
3
4

BUTTON1

GND

En ingångsanslutning för en potentialfri signal (t.ex. knapp 1). Knappaktiveringen styr relä K1 i rulljalusiläget när en godkänd nyckel sitter i nyckelläsaren. I lägena Toggle, Impulse samt Key hold styrs relä K1 enligt det inställda reläläget.

INPUT

GND

Ingångsanslutning för en potentialfri signal. Ingången kan användas till att styra en villkorsstyrd behörighet Öppen = behörighet blockerad. Stängd = behörighet accepterad.

EXT IN
NET BOXGNDEn anslutning för att ansluta till en dörrmodul inom S10 Onlinesystemet.

Ansluten till cylindrarnas gränssnitt

• GND = GND
  • DATA = L1 eller L2
DATA

KEY READER

GND

Jord

1-WIRE

1-WIRE kommunikationsbuss. Ansluten till motsvarande anslutningar på nyckelläsare A10.56 eller A10.42 A10.42: svart=GND, röd=1-WIRE.

POWER ON

En spänningsutgång för styrning av nyckelläsare A10.56 ONLINE LED,när reläkortet är spänningssatt.

STAT1 G

En spänningsutgång för styrning av nyckelläsare A10.56 STAT1 G grön LED när nyckeln är godkänd.

STAT1 R

En spänningsutgång för styrning av nyckelläsare A10.56 STAT1 R röd LED när nyckeln inte är godkänd.

STAT2 G

En utgång med 3,3 V likström, som följer statusen för relä K1. Kan anslutas för att styra A10.56 STAT2 G grön LED, för att indikera status för utgång K1.

STAT2 R

Används inte

GND

Jord

RELAY K2

NO

Anslutning för reläutgång K2. Utgången styrs av den reläkonfiguration och det reläläge man ställt in, med en nyckel, öppna-knapp BUTTON1eller BUTTON2 och en låscylinder. Utgångens standardinställda impulslängd är 30 sekunder.

NC

COM

RELAY K1

NOAnslutning för reläutgång K. Utgången styrs av den reläkonfiguration och det reläläge man ställt in, med en nyckel eller öppna-knapp BUTTON1. Utgångens standardinställda impulslängd är 8 sekunder.

NC

COM

12–24 V likström

CENTER PIN DC+

En kontaktanslutning för strömförsörjning. Kontaktens dimension är 2,1/5,5 mm.

Centrumpinnen är +. Spänning 12–24 V likström

12–48 V likström

GND

En anslutning för strömförsörjning. Driftspänningen är 12–48 V likström.