Lägga till cylindrar för gemensamma utrymmen i planritning

Det här avsnittet beskriver hur du lägger till cylindrar för gemensamma utrymmen i planritning.

Vi rekommenderar att cylindrar för gemensamma utrymmen läggs till direkt på planritningen eftersom lägenhetscylindrarna inte nödvändigtvis finns på planritningen eftersom det är uppenbart var i flerfamiljshuset de är belägna. Det finns dessutom inte cylindrar för gemensamma utrymmen, så uppgiften tar inte lika lång tid som lägenhetscylindrar. Därför skapas lägenhetscylindrar automatiskt.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Lägg till cylindrar för gemensamma utrymmen.

Nedanstående skärm öppnas:

Figur: Lägga till cylindrar för gemensamma utrymmen
    Lägga till behörigheter
  2. Välj från nedanstående alternativ:
    • Välj Lägg till ny för att lägga till nya cylindrar.

Figur: Lägga till nya cylindrar
      Lägga till nya cylindrar
    • Välj Skapa en kopia för att lägga till kopior av befintliga cylindrar.

Figur: Lägga till kopior av cylindrar
      Lägga till kopior av cylindrar
  3. Så här lägger du till en cylinder:
    • För att lägga till en ny cylinder klickar du på önskad plats på planritningen.

Guiden Lägga till en cylinder öppnas. Slutför guiden för att lägga till cylindern.

• Om du vill lägga till en kopia av cylindern väljer du cylindern från listan Tillagda cylindrar eller väljer den från planritningen. Klicka sedan på den valda platsen på planritningen för att skapa en kopia av den valda cylindern.

Guiden Lägga till en cylinder öppnas med på förhand ifylld information från källcylindern. Slutför guiden för att lägga till cylindern.

4. De tillagda cylindrarna visas i listan Tillagda cylindrar.

5. Välj Nästa.

Fortsätt från nästa distributionssteg.