Innan du installerar iLOQ Manager

Innan du installerar iLOQ Manager kontaktar du IT-avdelningen och kontrollerar att datorerna uppfyller installationskraven nedan:

• Windows 10 eller senare. Det rekommenderade operativsystemet är Windows 10.
  • Lokala administratörsrättigheter för operativsystemet.
  • Internetanslutning.

Installera programvaran för iLOQ Manager enligt följande:

• Den första installationen installerar iLOQ Manager och det ramverk för programvaran som behövs.

Lokala administratörsrättigheter krävs för den första installationen om Microsoft .NET Framework 4.8 (eller nyare) saknas.

• Slutför de följande installationerna individuellt för de följande användarna som har individuella användarkonton för Windows.

Lokala administratörsrättigheter krävs inte för de efterföljande installationerna.