Vanliga kortkommandon

Det här avsnittet innehåller en lista med kortkommandon som du kan använda med iLOQ Manager. Vissa kortkommandon kräver att du trycker ner flera knappar samtidigt och håller dem nedtryckta. Andra är kombinationer av musklick och tangentbordstryckningar.

Tabell 1. Vanliga kortkommandon
KortkommandoSyfte
CTRL+CKopiera
CTRL+VKlistra in
CTRL+vänsterklickVälj flera individuella objekt i tabellvyn.
SKIFT+Upp-/NedpilFlytta fokus till ett nytt objekt och markera det. Med det här kortkommandot kan du välja flera objekt i rad i tabellvyn.