Identifiera en cylinder

Det här avsnittet beskriver hur du identifierar cylindrar i iLOQ Manager.

Du kan vilja identifiera en cylinder om du inte vet om den hör till systemet och för att att hitta var i systemet cylindern är placerad.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa cylindrar.

2. Aktivera Programmeringsstatus.
  3. Antingen:
    • Sätt i cylinderprogrammeringskabeln i den cylinder du vill identifiera.
    • Placera och håll ProgrammeringsFob mot den cylinder som du vill identifiera.
  4. Om cylindern hör till det här iLOQ-låssystemet visar systemet cylinderns placeringsnummer och programmerar cylindern om den programmeringsuppgift har beställts för den.

Om:

• Om cylindern hör till ett annat iLOQ-låssystem eller befinner sig i fabriksläget, visar systemet ett meddelande om detta.

• Om cylindern är i fabriksläget föreslår systemet att det ska projekteras om projektering av nya cylindrar har beställts. Om du väljer att projektera cylindern ska ProgrammeringsFob hållas mot cylindern under hela förfarandet.

5. När du är klar, antingen:
    • Ta ur programmeringskabeln ur cylindern.
    • Skilj ProgrammeringsFob och cylindern.