Avprogrammera cylindrar

Det här avsnittet beskriver hur du avprogrammerar cylindrar i iLOQ Manager.

När du avprogrammerar en fysisk cylinder ändras dess status från Programmerad till Fabriksläge.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa cylindrar.

2. Välj de cylindrar som ska avprogrammeras.
  3. Högerklicka på den valda cylindern och välj Avprogrammera cylinder.
    Guiden Avprogrammera cylinder öppnas.
  4. Välj Avprogrammera cylindrar.
  5. Kontrollera att rätt cylinder är markerad.
  6. Välj Nästa.
  7. Välj hur du vill fortsätta:
    • Lämna cylindrarna i projekteringsläge – Välj Lämna cylindrarna i projekteringsläge om du vill lämna cylindrarna i projekteringsläge och programmera dem senare.

• Beställ cylindrar – Välj Beställ cylindrar om du vill skapa programmeringsuppgiften men köra den senare. Om du har nätverksanslutna cylindrar återställs de inte över nätverket med det här alternativet.

• Beställ och programmera cylindrar – Välj Beställ och programmera cylindrar för cylindrar om du vill skapa programmeringsuppgiften och köra den en gång för en enskild cylinder.

• Beställ och överför uppgift till programmeringsFoben – Välj Beställ och överför uppgift till programmeringsFoben om du vill skapa programmeringsuppgifterna, överföra dem till ProgrammeringsFoben och ta ProgrammeringsFoben med dig för att återställa cylindrarna på plats. Om du har nätverksanslutna cylindrar återställs de inte över nätverket med det här alternativet.

8. Välj Nästa.
  9. En sammanfattning visas.
  10. Välj Klar.
  11. Välj Stäng.

Den fysiska cylindern är nu i Fabriksläge. Cylinderdefinitionen i iLOQ Manager är fortfarande i läge Projekterad. Om du vill fortsätta med att ta bort cylinderraden från iLOQ Manager, se Radera cylindrar.