Hämta händelseloggar från S50-cylindrar

Det här avsnittet beskriver hur man hämtar händelseloggar från cylindrar i iLOQ Manager.

Telefonnycklar med en nätverksanslutning skickar en händelse till servern varje gång cylindern öppnas. Cylindern kan även öppnas offline av NyckelFobar och Telefonnycklar. Därför kan du hämta hela händelseloggen från cylindern. Den här funktionen hämtar hela händelseloggen, inklusive offline-öppningar, från cylindern.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa cylindrar.

2. Välj den cylinder vars händelselogg du vill hämta.
  3. Högerklicka och välj Skicka till cylinder > Begäran om sökning i logg.

En begäran om sökning i logg skickas till de telefoner som har definierats som standardprogrammeringstelefoner.

Det finns en bockmarkering intill menyvalet Skicka till cylinder > Begäran om sökning i logg.

• Om bockmarkeringen är markerad har begäran skickats men den senaste händelseloggen har ännu inte ankommit till servern.

• Om bockmarkeringen saknas har begäran skickats och den senaste händelseloggar finns på servern.

När telefonen hämtar händelseloggen avlägsnas begäran från de andra standardprogrammeringstelefonerna.