Visa händelseloggen för en cylinder

Det här avsnittet visar hur man visar händelseloggen för en cylinder i iLOQ Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa cylindrar.

2. Dubbelklicka på den önskade cylindern.
  3. Öppna fliken Händelser i händelseloggen.

Kolumnerna i händelseloggen är:

• Index – Den här kolumnen innehåller ett unikt, kumulativt händelsenummer.
    • Typ av händelse – Den här kolumnen innehåller händelsetypen, exempelvis behörighet, behörighet förbjuden, programmering av cylinder och så vidare.
    • Nummer – Den här kolumnen innehåller ett unikt ID-nummer för nyckeln.
    • Nyckel – Den här kolumnen innehåller namnet på nyckeln som logghändelsen gäller.
    • Märkning – Den här kolumnen innehåller märkningen på nyckeln som logghändelsen gäller.
    • Nyckelns innehavare – Den här kolumnen innehåller namnet på nyckelns innehavare som logghändelsen gäller.
    • Tidpunkt – Den här kolumnen innehåller händelsens tidsstämpel.
    • Beskrivning – Den här kolumnen innehåller en beskrivning av händelsen.
    • Felkod – Den felkod som logghändelsen gäller.