Lämna ut en nyckel/NyckelFob

Det här avsnittet beskriver hur du lämnar ut en nyckel/NyckelFob till en person i iLOQ Manager.

Den här rutinen gäller endast för NyckelFobar, inte för telefonnycklar.

Du kan lämna ut en nyckel/NyckelFob till en person när nyckeln har programmerats och tilldelats en person.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa nycklar.

2. Välj Lämna ut nyckel.
    Guiden Utlämning av nycklar öppnas.
  3. Välj Lämna ut nyckel.
  4. Välj den nyckel/NyckelFob du vill lämna ut till en person.
  5. Välj Nästa.
  6. En sammanfattning visas.
  7. Välj om du vill skriva ut ett dokument för utlämning av nyckeln/NyckelFoben.
  8. Välj Klar.
  9. Välj Stäng.