Offline upphörandetid för nyckel

Nycklar kan ha en offline upphörandetid När upphörandetiden har gått ut upphör nyckeln att gälla. Funktionen ser till att det inte kan finnas kvar nycklar med inaktuell behörighet i fältet. Detta är en säkerhetsfunktion Till exempel, när administratören använder funktionen returnera och avprogrammera nyckel för att förhindra att en nyckel kan öppna cylindrar säkerställer offline upphörandetid att användaren inte kan undvika att ansluta telefonnyckeln till internet och därmed fortsätta att öppna cylindrar efter upphörandetiden.

Upphörandetiden räknar ner från och med:

• När telefonen med telefonnyckeln förlorar nätverksanslutningen.

• Eftersom NyckelFobar är enheter utan nätverksanslutning inleds upphörandetiden omedelbart efter varje programmering. Användaren kan återställa nedräkningen genom att etablera en anslutning genom appen FobApp eller programmeringsenheten.

Du kan ange olika offline-standardupphörandetid för NyckelFobar och telefonnycklar. Systemets standardupphörandetid för nycklar, om funktionen används, föreslås när en ny nyckel skapas. Du kan dock åsidosätta standardinställningarna för upphörandetid genom att ange en nyckelspecifik upphörandetid.