Visa blockeringslistan

Det här avsnittet beskriver hur du visar blockeringslistan i iLOQ Manager.

Blockeringslistans status kan vara:

• Beställd – Blockeringslistan har beställts och distribueras i fält.

• Projekteras – Blockeringslistan har ännu inte beställts. Du kan se de planerade ändringarna i kolumnen Ändringar.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa blockeringslistan.

2. De blockeringslistade objekten visas i tabellvyn.

Kolumnerna är:

• Namn – Den här kolumnen innehåller namnet på det blockeringslistade objektet, vanligtvis en nyckel.

• Märkning – Den här kolumnen innehåller nyckelns märkning.

• Namn på person – Den här kolumnen innehåller namnet på den blockeringslistade nyckelns innehavare.

• Datum – Den här kolumnen visar det datum då objektet lades till på blockeringslistan.

• Ändringar – Den här kolumnen innehåller de planerade ändringarna av blockeringslistan.

• Nyckeltyp – Den här kolumnen anger nyckeltypen. Alternativen är:

• Telefon – Nyckeln är en telefonnyckel.

• NyckelFob – Nyckeln är en NyckelFob.

• S5 – Nyckeln är en S5-nyckel.