Ändra valda cylindrar för en behörighet

Det

här avsnittet beskriver hur du ändrar valda cylindrar för en behörighet i iLOQ Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Ytterligare information > Visa behörigheter.

2. Högerklicka på den behörighet du vill ändra och markera Lägg till/ta bort cylinder.
    Guiden Ändra behörighet öppnas.
  3. Välj Ändra val för behörighet.
  4. Ändra valet av cylindrar för behörigheten.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilarna för att flytta alla objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilen för att flytta markerat objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilen för att flytta markerat objekt från listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilarna för att flytta alla objekt från listan med valda.
  5. Välj Nästa.
  6. Om du:
    • Skapar nya cylindrar har du följande alternativ:

• Lämna cylindern i projekteringsläge – Välj Lämna cylindern i projekteringsläge om du vill lämna cylindern i projekteringsläge och fortsätta att projektera låssystemet utan att, till exempel, programmera de fysiska cylindrarna.

• Beställ programmeringsuppgift – Välj Beställ programmeringsuppgift om du vet att cylinderdefinitionerna är slutgiltiga men du vill programmera cylindern vid ett senare tillfälle.

Du hittar mer information i Beställa cylindrar.

• Programmera cylindern – Välj Programmera cylindern:
        • om du vet att cylinderdefinitionerna är slutgiltiga och du vill programmera cylindern direkt.
        • för cylindrar som ännu inte har installerats i lokalerna.
    • Programmerar om projekterade cylindrar har du följande alternativ:

• Lämna cylindrarna i projekteringsläge – Välj Lämna cylindrarna i projekteringsläge om du vill lämna cylindrarna i projekteringsläge och programmera dem senare.

• Beställ och skicka – Välj Beställ och skicka om du vill skapa programmeringsuppgifterna och överföra dem till nycklarna och låta nyckeln utföra programmeringen när nyckeln placeras mot cylindern.

• Beställ och programmera cylindrar – Välj Beställ och programmera cylindrar för S5-cylindrar om du vill skapa programmeringsuppgiften och köra den en gång för en enskild cylinder.

7. Välj Nästa.
  8. Valfritt: Om du valde Beställ och skicka kan du välja om du vill skicka alla uppgifter till alla nycklar eller endast till utvalda nycklar.
  9. Valfritt: Välj Nästa.
  10. En sammanfattning visas.
  11. Följ guiden för att slutföra proceduren.