Visa tidsprofilegenskaper

Det här avsnittet beskriver hur du visar egenskaperna för en enskild behörighet i iLOQ Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Ytterligare information > Visa tidsprofiler.

2. Tidsprofilerna visas i tabellvyn. För att visa fler egenskaper hos en tidsprofil dubbelklickar du på tidsprofilen.
    Anm:

Det finns två sätt att visa information för objektet:

• Visa önskad status – Markera den här knappen för att visa information för objektet, så som den kommer att se ut när alla ändringar har programmerats för objektet.
    • Visa nuvarande status – Markera den här knappen för att visa aktuell information för objektet.

Tidsprofilspecifik information är, per flik:

• Grunduppgifter – Fliken Grunduppgifter innehåller grunduppgifterna för den markerade tidsprofilen. Fälten är:

• Tidsprofilens namn – Den här kolumnen innehåller namnet på tidsprofilen.

• Beskrivning – Den här kolumnen innehåller en beskrivning av tidsgruppen.

• Typ – Den här kolumnen innehåller det tidsprofilens typ.

• Fastighet – Den här kolumnen anger vilken fastighet tidsprofilen hör till.

• Zon – Den här kolumnen anger vilken zon tidsprofilen hör till.

• Definitioner för tidsbegränsningar – Fliken Definitioner för tidsbegränsningar innehåller information om de tidsbegränsningar som tidsprofilen innehåller.

• Cylindrar som har tidsprofilen – Fliken Cylindrar som har tidsprofilen innehåller information om de cylindrar som har den valda tidsprofilen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa cylindrar.

• Nycklar som har tidsprofilen – Fliken Nycklar som har tidsprofilen innehåller information om de nycklar som har den valda tidsprofilen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa nycklar.