Identifikationer

För att projektera och hantera behöver du ha tillgång både till databasen och till den systemspecifika ProgrammeringsFoben. Foben fungerar som en fysisk krypteringsnyckel.

Systemnycklar är specifika för varje låssystem. Men det är möjligt att återställa foben och använda den i ett annat låssystem.

Beroende på den önskade säkerhetsnivån kan inloggningen till låssystemet och programmering kräva en användarspecifik inloggningsfob, förutom användarnamn och lösenord.

En fob kan kopplas till flera användare och en användare kan ha flera fobar. Användarens rättigheter kan skilja sig åt beroende på vilken inloggningsfob som används.