Ta bort koppling mellan programmeringsFob och användare

Det här avsnittet beskriver hur du tar bort kopplingen mellan systemnycklar och personer i iLOQ Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa systemnycklar.

2. Välj den programmeringsFob du vill ta bort användaren från och klicka på +-knappen på vänster sida om raden.
    En lista med programmeringsFobanvändare visas.
  3. Välj önskad användare genom att klicka på vänster sida av användar-ID-cellen, så att hela raden blir markerad.
  4. Högerklicka på den markerade raden och välj bTa bort nyckel från person.
  5. En bekräftelse visas.
  6. Välj Ja.