Förbereda cylindrar och programmeringsFob för fjärrstyrning

Detta avsnitt beskriver hur man förbereder cylindrar och programmeringsFob för fjärrhantering via Hot Spot.

Fortsätt enligt nedan.

1. Förbered programmeringsenheten för fjärrplatsen enligt följande:
    1. Lägg till en programmeringsFob utan att koppla den till en användare. Namnge den dock, till exempel efter fjärrplatsen.
    2. Lämna ut en programmeringsenhet och programmeringsFoben för placering på fjärrplatsen.
  2. Ställ in standardfjärrstationen för cylindrarna enligt följande:
    1. Välj Administration > Visa nätverksmoduler.

2. Välj den Net Bridge som du vill ange som standardfjärrstation för cylindrarna.
    3. Högerklicka för att välja Ange standardfjärrstation för cylindrar.
    4. Guiden Ändring av fjärrstation öppnas.
    5. Välj Nästa.
    6. Välj de cylindrar som du vill koppla under Hot Spots som är anslutna till denna Net Bridge.
      • — Pulse el botón Flechas derecha para mover todos los elementos a la lista de selección.
      • — Pulse el botón Flecha derecha para mover los elementos seleccionados a la lista de selección.
      • — Pulse el botón Flecha izquierda para quitar los elementos seleccionados de la lista de selección.
      • — Pulse el botón Flechas izquierda para quitar todos los elementos de la lista de selección.
    7. Följ guiden för att slutföra proceduren.