Visa egenskaper för användare

Det här avsnittet beskriver hur du visar egenskaperna för användare i iLOQ Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa användare.

2. Användarna visas i tabellvyn. Om du vill visa mer information om en enskild användare dubbelklickar du på den.

Användarspecifik information är, per flik:

• Grunduppgifter – Fliken Grunduppgifter innehåller grunduppgifterna för den markerade användaren Kolumnerna beskrivs i avsnitt Söka efter personer.
    • Användar-ID – Fliken Användar-ID innehåller information om användaren, enligt följande:
      • Rättighet – Den här kolumnen visar vilka rättigheter användar-ID:t har.
      • Källa – Den här kolumnen innehåller de kombinationer av användar-ID och systemnycklar som användaren har. Användaren måste inte nödvändigtvis ha några fobar. I sådana fall är det bara det använda ID-numret som visas i den här kolumnen.
    • Zoner – Fliken Zoner innehåller information om de zoner personen har, om det finns några.
    • Roller – Fliken Roller innehåller information om personens roller. Se Persongrupper.
    • Nycklar – Fliken Nycklar innehåller information om personens nycklar. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa nycklar.
    • Behörigheter till cylindrar – Fliken Behörigheter till cylindrar innehåller information om personens behörigheter till cylindrar.