Lägga till användare

Det här kapitlet förklarar hur du lägger till användare i iLOQ Manager.

Det finns två sätt att lägga till användare:

• Lägg till ett användar-ID med en programmeringsFob. I detta fall måste användaren logga in i systemet med en programmeringsFob. Det är bara med programmeringsFoben som användaren har full behörighet till systemet. Det här är den rekommenderade metoden för att lägga till användare. Den innebär en högre säkerhetsnivå.
  • Lägg till ett användar-ID. I det här fallet kan användaren logga in i systemet utan programmeringsFob och exempelvis utföra planeringsåtgärder. Användaren kan dock inte beställa eller programmera cylindrar.