Ändra mall för användarrättigheter

Det här avsnittet beskriver hur du ändrar användarrättigheter i iLOQ Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa användare.

2. Högerklicka på en användare och välj Ändra användarrättigheter.
  3. Guiden Ändra behörighet öppnas.
  4. Välj Ändra användarrättigheter.
  5. Välj programmeringsFob för användaren.
  6. Välj de individuella användarrättigheter som ska läggas till i mallen.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilarna för att flytta alla objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilen för att flytta markerat objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilen för att flytta markerat objekt från listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilarna för att flytta alla objekt från listan med valda.
  7. Välj Spara i längst upp till höger på skärmen.
  8. Namnge den nya mallen genom att använda namnet på mallen som du ville ändra.
  9. Välj OK.
  10. Användarrättigheterna för mallen har ändrats.