Select your region or visit global site

Support
Open navigation

Lägga till en ny zon

Det här avsnittet beskriver hur man lägger till zoner i iLOQ-låssystemet.

Anm:

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Fortsätt enligt nedan.

  1. Välj Ytterligare information > Visa zoner.

  2. Välj Lägg till zon.
    Guiden Lägg till zon öppnas.
  3. Välj Lägg till zon.
  4. Ge zonen ett namn i fältet Namn.
  5. Skriv in en beskrivning av zonen i det valfria fältet Beskrivning.
  6. Välj Nästa.
  7. Välj de användare som ska få tillgång till zonen.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilarna för att flytta alla objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilen för att flytta markerat objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilen för att flytta markerat objekt från listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilarna för att flytta alla objekt från listan med valda.
  8. Välj Nästa.
  9. En sammanfattning visas.
  10. Välj Klar.
  11. Välj Stäng.
 


Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov

Didn't find what you were looking for?

Submit a ticket