Lägga till grunduppgifter för låssystemet

Det här avsnittet beskriver hur du ändrar grunduppgifter för låssystemet i iLOQ Manager.

Delar av grunduppgifterna för låssystemet visas på Startsidan.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Ändra låssystemets data.

2. Grunduppgiftsbilden visas. Fälten är:
    • Låssystemets namn – Det här fältet innehåller licenskontraktsnumret. Du kan inte ändra något i det här fältet.
    • Identifikation av bokningspanelen – Det här fältet innehåller systemkoden för iLOQ Booker-enheten, om den används.
    • Systemnamn – Det här fältet innehåller låssystemets namn som finns med i alla rapporter från systemet.
    • Adress – Det här fältet innehåller låssystemets gatuadress om det finns en sådan.
    • Ansvarig person – Det här fältet innehåller namnet på kontaktpersonen som är ansvarig för låssystemet.
    • Programmeringen utförd av – Det här fältet innehåller namnet på den person som är ansvarig för programmeringen av låssystemet.
    • Status – Det här fältet innehåller låssystemets status. Möjliga värden är:
      • Används – Låssystemet används.
      • Används inte – Låssystemet används inte. Det här värdet är föråldrat.
    • Meddelande på första sidan – Det är fältet innehåller ett meddelande som används på låssystemets förstasida.
  3. Välj Spara och stäng.