Ändra låssystemets tidzon

Det här avsnittet beskriver hur du ändrar låssystemets tidzon i iLOQ Manager.

I vanliga fall är tidzonen förinställd via iLOQ till korrekt värde i iLOQ-låssystemet. Vilken tidzon som ställs in beror på var systemet levereras. Om systemet används i ett annat land än det levererats till kan du behöva ändra tidzonen.

Viktigt:

Om systemet innehåller nycklar med tidsbegränsning måste du programmera om nycklarna när du har bytt tidzon. Annars blir nycklarna giltiga på fel tider.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Ändra låssystemets data.

2. Välj Tidzon i området Vyer.
  3. så krävs väljer du rätt tidzon i listrutan Tidzon.
  4. Välj Spara och stäng.