Lägga till dörrar med statusidikering

I det här avsnittet beskrivs hur du definierar en ingång som dörrkontakten är ansluten till som en dörr med statusidikering.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa nätverksmoduler.

2. Välj den nätverksmodul som har dörrmodulerna, med DÖRRSTATUS-anslutningar, anslutna.
  3. Högerklicka för att välja Ändra reläinställningar.

Fönstret Redigera nätverksmodulens relä-information öppnas.

4. Välj fliken Ingångar.
  5. Markera kryssrutan Används för den ingång som du vill definiera som en dörr med statusindikering.
  6. Skriv in ett Dörrnamn för ingången.

Detta är namnet som kommer att visas i tabellvyn Dörrar med statusidikering.

7. Välj Spara och stäng.