Ladda ner iLOQ S10 Manager

Mjukvara för decentraliserad programmering, administrering och underhåll av iLOQ låscylindrar och nycklar 24/7.

Första installationen: Kräver Windows 7, 8 eller nyare, Internet Explorer 8 eller nyare och lokala administratörsrättighet. .NET Framework 4.6.2 installerad.

Länk: Programvara - första installation (exe)

Installation av nästa användare, på samma PC. Välj följande användare av programmet. Behöver inte ha administratörsrättigheter. Varje Windows användare behöver sin egen installation av programmet

Länk: Programvara - följande användare på samma PC