Installera en drivrutin för ProgrammeringsFob

Det här avsnittet beskriver hur du installerar drivrutinen för ProgrammeringsFoben.

Vanligtvis installeras drivrutinen automatiskt när fobern ansluts till datorn. Om detta inte sker ska du följa anvisningarna nedan.

Fortsätt enligt nedan.

1. Anslut ProgrammeringsFob till datorns USB-port.
  2. Hämta drivrutinen från https://www.silabs.com/products/development-tools/software/usb-to-uart-bridge-vcp-drivers

Hämta drivrutinen till ditt operativsystem.

3. Spara ZIP-filen på datorn.
  4. Extrahera ZIP-filen till datorn.
  5. Öppna Enhetshanteraren i Windows.
  6. Välj Andra enheter > CP2102N USB to UART Bridge Controller
  7. Högerklicka för att välja Uppdatera drivrutin.
  8. Välj Sök efter drivrutin från datorn.
  9. Klicka på Sök efter drivrutinen på min dator och välj mappen som innehåller drivrutinen som du hämtade och öppnade.
  10. Klicka på Nästa.

Vänta medan Windows installerar drivrutinen.

11. Klicka på Stäng
  12. Återgå till Windows Enhetshanterare och kontrollera att Silicon Labs CP210x USB to UART Bridge visas i listan på menyn Ports > (COM & LPT).
  13. Drivrutinen har nu installerats och du kan använda ProgrammeringsFoben med din dator.
  14. Nu kan du ta bort den nedladdade ZIP-filen och mappen som du extraherade drivrutinerna från.