Visa egenskaper för posterna på svartlistan

Det här avsnittet beskriver hur du visar egenskaperna för poster på svartlistan i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa svartlistan.

2. Svartlistposterna visas i tabellvyn. Om du vill visa mer information om en enskild post på svartlistan dubbelklickar du på den.
    Anm:

Det finns två sätt att visa information för objektet:

• Visa önskad status – Markera den här radioknappen för att visa information för objektet, så som den kommer att se ut när alla ändringar har programmerats för objektet.
    • Visa nuvarande status – Markera den här radioknappen för att visa aktuell information för objektet.

Den information som är specifik för svartlistan är, i de olika flikarna:

• Grunduppgifter – Fliken Grunduppgifter innehåller grunduppgifterna för det markerade objektet. Kolumnerna är:
      • Namn – Den här kolumnen innehåller det svartlistade objektets namn.
      • Typ – Den här kolumnen innehåller det svartlistade objektets typ. Möjliga värden är:
        • Behörighet – Objektet är en behörighet
        • Nyckel – Objektet är en nyckel
      • Nyckelns märkning – Den här kolumnen innehåller den svartlistade nyckelns märkning.
      • Personens namn – Den här kolumnen innehåller namnet på personen som nyckeln på svartlistan är kopplad till.
      • Datum – Den här kolumnen visar det datum då objektet lades till på svartlistan.
      • Antal nycklar – Den här kolumnen visa det antal nycklar som hör till behörigheten på svartlistan.
      • Ersättningsnyckel – Om nyckeln har lagts till på svartlistan genom att en ersättningsnyckel har använts visar den här kolumnen ersättningsnyckelns märkning.
    • Cylindrar som påverkas – Fliken Cylindrar som påverkas innehåller information om de cylindrar som påverkas av svartlistningen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa cylindrar.
    • Nycklar – Fliken Nycklar innehåller information om de nycklar som påverkas av svartlistningen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa nycklar.