Jag tappade bort min nyckel och jag har ingen annan nyckel tillgänglig just nu; hur kan jag blockera den förlorade nyckeln?

Du kan blockera den förlorade nyckeln med iLOQ HOME-appen. Du behöver uppdatera låssystemet för att ge information om den blockerade nyckeln. Om du inte har några andra nycklar själv kan du använda en annan nyckel som är programmerad i samma låssystem, till exempel en grannes nyckel. Uppdatera och använd den nyckeln i din lägenhetscylinder för att uppdatera den senaste blockeringslistan till din lägenhet. Det finns ingen anledning att läsa nyckeln vid ytterdörren; iLOQ onlineläsare uppdateras automatiskt. Men det är en bra idé att använda nyckeln i andra lås som du har tillgång till som inte har iLOQ onlineläsare, till exempel förråd, för att uppdatera låscylindrar.