1. Installera Appen

Mobilappen iLOQ HOME fungerar på iPhones med iOS version 12 eller nyare.

Mobilappen ILOQ HOME är gratis att installera från App Store.

OBS! Du måste ha ett giltigt Apple ID-konto på enheten för att installera appar från App Store.

OBS! Du måste installera appen innan registrering.

Kontrollera följande innan du installerar appen:

1. Att telefonen är NFC-kompatibel.

a. NFC krävs för att kunna öppna cylindrar. Appen kan endast installeras från App Store på telefoner som stödjer NFC.

2. Din telefon är inte rootad / jailbreakad.

a. Rootning / jailbreak. utsätter enheter för säkerhetshot. iLOQ HOME mobilappen kan inte installeras och användas på rootade / jailbreakade.  enheter.

3. Att telefonens operativsystem är av den senast tillgängliga versionen. iOS-versionen måste vara 12 eller nyare.

a. Detta är för att säkerställa att telefonen är skyddad av de senaste säkerhetsuppdateringarna. Av säkerhetsskäl är det viktigt att alltid hålla programvaran uppdaterad med den senaste versionen.

Efter installationen måste appen registreras som nyckel i ett låssystem innan den kan börja användas.

1.1 Installera appen från iLOQ’s registreringsmeddelande, SMS

Låssystemets administratör skickar dig ett SMS eller e-postmeddelande. Börja från SMS-meddelandet.

Grafiskt användargränssnitt, text, program, chatt eller SMS

Beskrivning som genererats automatiskt

1. Öppna iLOQ-registreringsmeddelandet på din mobiltelefon.
  2. Klicka på länken för att installera iLOQ HOME-appen.

Då kommer du till iLOQ:s webbplats, där du hittar anvisningar och en nedladdningslänk för
 iLOQ HOME-appen.

1. Välj App Store på webbplatsen för iLOQ HOME.

Då kommer du till App Store och iLOQ HOME-appen.

Grafiskt användargränssnitt, text

Beskrivning som genererats automatiskt

1. Tryck på Hämta.
  2. Tryck på Installera.
  3. Efter att installationen har slutförts klickar du på Öppna.

Därefter kräver appen en verifieringskod. Verifieringskoden skickas till dig via e-post.
 Se kapitel 2. Verifiering av appen.

OBS! Verifieringskoden är bara giltig i 120 timmar. Om verifieringen inte slutförs inom den här tiden så behöver du begära ett nytt registreringsmeddelande från administratören för ditt låssystem.

1.2 Installera appen direkt från App Store

Du kan även installera appen direkt från App Store:

1. Öppna App Store.
  2. Sök efter iLOQ HOME och klicka på appikonen.
  3. Tryck på Hämta.
  4. Tryck på Installera.
  5. Tryck på Öppna.

Därefter säger appen Hej! och kräver en verifiering. Verifieringskoden skickas till dig via e-post samtidigt som installations-SMS:et. Se kapitel 2. Verifiering av appen.