5.2 Beställ extra nycklar

Med den här funktionen kan du beställa en eller flera nya fysiska iLOQ S5-nycklar. Du ser priset inklusive moms innan du lägger beställningen. Beställningen skickas till administratören för låssystemet.

OBS! Appen debiterar inte användaren och inga pengar överförs i appen. Fastighetsförvaltaren och/eller administratören för låssystemet debiterar dig kostnaden för nyckeln.

En skärmbild av en byggnad

Beskrivning som genererats automatiskt med medelhög tillförlitlighet

1. Gå till fliken Nycklar.
  2. Välj Beställningar i mitten högst upp på skärmen.
  3. Tryck på Beställ nycklar.
  4. Välj hur många nycklar du vill beställa (priserna är synliga, anges av administratören för låssystemet).
  5. Tryck på Skicka.

Du kan visa information om nyckelbeställningen genom att öppna kvittot under Beställningar. När status ändras till Redo kan du hämta upp nyckeln hos fastighetsförvaltaren eller administratören för låssystemet.

En skärmbild av en dator

Beskrivning som genererats automatiskt med låg tillförlitlighet