5.4 Uppdatera nycklar

Vissa åtgärder i appen kräver att den fysiska iLOQ S5-nyckeln uppdateras. Det kan till exempel handla om att boka en gemensam lokal eller tjänst, blockera en borttappad nyckel eller uppdatera ändringar av behörighet som utförts av administratören för låssystemet. Med denna funktion kan användare uppdatera behörigheter för sina nycklar genom att hålla nyckeln nära telefonen. Användarna måste hålla kvar nyckeln nära telefonens NFC-antenn tills uppdateringen har slutförts. Anvisningar visas på telefonens skärm.

OBS! Nycklar uppdateras automatiskt varje gång de används med iLOQ Online-läsare för att öppna dörrar. De uppdaterade nycklarna ger även den nya informationen till de iLOQ-låscylindrar som inte är anslutna.

En person håller en telefon

Beskrivning som genererats automatiskt med medelhög tillförlitlighet  En bild som innehåller fjärrkontroll, inomhus, spel, elektronik

Beskrivning som genererats automatiskt

Så uppdaterar du en nyckel i appen:

1. Välj den fysiska iLOQ S5-nyckel du vill uppdatera.
    OBS! Varje nyckel har en unik identifierare och stämpel som du hittar på nyckeln.

En bild som innehåller sittande, svart, mörk, nära

Beskrivning som genererats automatiskt

1. Öppna appen och gå till fliken Nycklar. Tryck på Uppdatera.
  2. Håll nyckeln nära telefonen medan uppdateringen genomförs. (Om du avlägsnar nyckeln avbryts processen.)
  3. När telefonen säger att uppdateringen slutförts kan du ta bort nyckeln och trycka på OK.

En bild med en karta

Beskrivning som genererats automatiskt  Diagram

Beskrivning som genereras automatiskt med medelhög tillförlitlighet  Grafiskt användargränssnitt, program

Beskrivning som genererats automatiskt  En skärmbild av en byggnad

Beskrivning som genererats automatiskt med medelhög tillförlitlighet

OBS! En vanlig plats för NFC-antennen på en iPhone är längst upp på baksidan av telefonen.