3. Skapa en PIN-kod

Innan du kan avsluta verifieringen och börja använda appen så behöver du skapa en personlig PIN-kod. Det förhindrar att andra kan öppna din iLOQ HOME-app.

1. Skapa en PIN-kod: (4 siffror) och klicka på Spara.
  2. Om din enhet har en fingeravtrycksläsare så kan du lägga till ett biometriskt ID genom att sätta fingret mot fingeravtrycksläsaren. Tryck på Spara för att avsluta verifieringen.

Grafiskt användargränssnitt, program

Beskrivning som genererats automatisktGrafiskt användargränssnitt, text