5.1 Namnge dina nycklar

Huvudanvändaren kan anpassa de olika nycklarna för att veta vilken nyckel som tillhör vem.

1. Gå till fliken Nycklar.
  2. Tryck på den nyckel du vill namnge.
  3. Tryck på knappen Redigera (pennan i det övre högra hörnet).
  4. Namnge nyckeln.
  5. Du kan även ändra ikonen för varje nyckel genom att trycka på plus-märket.
  6. Efter att du utfört ändringarna går du tillbaka till vyn Redigera nyckel genom att trycka på pilen i det övre vänstra hörnet.
  7. Tryck på Spara

Grafiskt användargränssnitt

Beskrivning som genererats automatiskt  En skärmbild av en telefon

Beskrivning som genererats automatiskt med medelhög tillförlitlighet  En skärmbild av en byggnad

Beskrivning som genererats automatiskt med medelhög tillförlitlighet  Grafiskt användargränssnitt