11. Bevilja/neka behörighet för tjänsteleverantör

Boende kan bevilja behörighet till olika tjänsteleverantörer via appen. Det rekommenderas att du kommer överens på förhand med tjänsteleverantören. Appen visar de aktuella tjänsteleverantörerna som fastighetsförvaltaren har godkänt och till vem du kan bevilja behörighet till din lägenhet. Se fliken Öppningstjänst överst på skärmen.

Karta

Beskrivning som genereras automatiskt med medelhög tillförlitlighet

Bevilja åtkomst:

1. Gå till fliken Kontakt. Tryck på Öppningstjänst.
  2. Välj en tjänsteleverantör från listan (det kan finnas fler än en).
  3. Tryck på Bevilja behörighet

Obs! Tjänsteleverantören får behörighet till lägenhetscylindern efter att de uppdaterat sin nyckel med iLOQ-onlineläsaren.

Diagram

Beskrivning som genereras automatiskt med medelhög tillförlitlighet   Webbplats

Beskrivning som genereras automatiskt med medelhög tillförlitlighet   Grafiskt användargränssnitt, webbplats

Beskrivning som genererats automatiskt

Status för beviljad behörighet visas ovanför knappen Begär nekad behörighet. Avsluta behörigheten genom att trycka på Begär nekad åtkomst. Tjänsteleverantörens behörighet avslutas endast efter att de uppdaterat sin nyckel via onlineläsaren efter besöket.

Obs! Det är viktigt att följa status för beviljad behörighet från sidan Händelser så att ingen behörighet för externa nycklar lämnas aktiv för din lägenhetscylinder. Om det inte finns något meddelande om Öppningstjänstnyckel nekad åtkomst för öppningstjänsten på sidan Händelser kontaktar du tjänsteleverantören eller låsadministratören för att återkalla behörighet.