2.1 Installera appen från iLOQ:s registreringsmeddelanden (SMS eller e-post)

1. Öppna iLOQ:s registreringsmeddelande som skickats till dig via SMS eller e-post och tryck på länken. Instruktionssidan öppnas i din standardwebbläsare.

2. Tryck på knappen Download on the App Store (Ladda ner i App Store). Du kommer till installationssidan för iLOQ S50-appen i App Store.

3. Tryck på knappen GET (Hämta) (eller Download (Ladda ner) om du installerar om appen). När appen har laddats ner trycker du på knappen OPEN (Öppna).

A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence     A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

4. iLOQ S50-appen öppnas och ber om ditt tillstånd att skicka aviseringar till dig. När tillstånd för aviseringar har beviljats kan låssystemets administratör skicka meddelande till telefonnyckelanvändare från hanteringssystemet. Tryck på Allow (Tillåt) för att ta emot aviseringar från låssystemets administratör.

5. Appen visar en avisering som förklarar att betalkort och Wallet-pass inte fungerar samtidigt som iLOQ S50-appen används för att öppna lås. Tryck på OK för att avvisa aviseringen.

6. Läs licensavtalet för slutanvändare (EULA) och integritetspolicyn.

A screenshot of a message

Description automatically generated with medium confidence A picture containing text, screenshot, font, design

Description automatically generated A screenshot of a document

Description automatically generated with low confidence A picture containing text, screenshot, font, design

Description automatically generated

7. Efter att du läst bägge dokumenten går du tillbaka till appen och trycker på Agree & Continue (Acceptera och fortsätt) för att acceptera villkoren och fortsätta använda appen.

8. Appen öppnas och visar Not registered (Inte registrerad). Det beror på att appen är installerad men ännu inte har registrerats som nyckel i något låssystem. Fortsätt till kapitel 5.