10. Uppdatera nyckel

iLOQ S50-appen kan också användas för att uppdatera behörigheter till K55S.2-nyckelfobar och iLOQ K5-nycklar. Behörigheterna hanteras av en administratör och endast administratören kan skicka uppdateringar av behörigheter till din nyckelfob eller nyckel.

Tryck på knappen Uppdatera nyckel längst ned på skärmen för att gå till vyn Uppdatera nyckel. I vyn Uppdatera nyckel väljer du nyckelikonen eller nyckelfob-ikonen beroende på vilken du vill uppdatera. Följ därefter anvisningarna på telefonens skärm för att utföra uppdateringen.

Observera att iLOQ K55S.1-nyckelfobar måste uppdateras med iLOQ FobApp.

A screen shot of a lock

Description automatically generated   A hand holding a phone

Description automatically generated  A screen shot of a computer

Description automatically generated A screen shot of a phone

Description automatically generated A green screen with a check mark

Description automatically generated