6. Bekräftelse av låsöppning/-stängning

Låssystemsadministratören kan ställa in en begäran om bekräftelse av låsöppning/-stängning för låssystemet. Om funktionen är aktiverad kommer du när du öppnar eller stänger lås som kräver användaruppgifter och NFC-avläsning för att både öppna och stänga (t.ex. vissa hänglås) att uppmanas att bekräfta vilken åtgärd du har vidtagit (öppnat eller stängt). Välj rätt alternativ på skärmen för att bekräfta.

Observera att detta val inte påverkar själva låset på något sätt, utan funktionen används bara för cylinderns händelselogg.

A screenshot of a lock serial number

Description automatically generated