8. Information om låssystemet

För att gå till vyn Information om låssystemet trycker du på låssystemets namn i vyn Låssystem.

A screenshot of a phone

Description automatically generated

Vyn Information om låssystemet visar följande information:

• Låssystemets namn: Namnet på låssystemet.
  • Uppdateringsstatus för nyckel: Anger om du behöver uppdatera nyckeln just nu, eller visar det datum då nyckeln senast måste uppdateras. Om tiden som är kvar är mindre än 24 timmar visas antalet timmar och minuter tills du måste uppdatera nyckeln.
  • Loggning av plats för öppningshändelse: Detta är en säkerhetsfunktion där användarens plats sparas i låsets händelselogg över varje gång ett lås öppnas eller stängs.

Observera att Uppdateringsstatus för nyckel och Loggning av plats för öppningshändelse bara visas om administratören har angett någon av eller båda funktionerna för din nyckel.

A screen shot of a blue screen

Description automatically generated