Jag hittar inte nyckeln på telefonen, vad ska jag göra?

Om du har en Android-telefon kan du ha en personlig profil och en jobbprofil på telefonen. I det här fallet är det möjligt att du har installerat två iLOQ S50-appar på telefonen: en på din personliga profil och en på din jobbprofil. Nyckeln/låssystemet syns inte om appen öppnas med fel profil, så öppna appen med båda profilerna och kontrollera om nyckeln syns i någon av dem.