Jag kan inte registrera telefonnyckeln. Den SMS-relaterade länken öppnas inte i appen för ansökan om registrering, vad ska jag göra?

• Om du har en Android-telefon ska du kontrollera djuplänkarna. Gå till Inställningar > Appar > iLOQ S50 > Ange som standard > Webbadresser som stöds. Aktivera iloq.com-adresser om de är inaktiverade och försök sedan öppna länken igen.
  • Det är också möjligt att du har fått en registreringslänk via e-post, så leta även i din inkorg efter registreringsmeddelandet.
  • Starta om telefonen och försök öppna länken igen.
  • När du är ansluten till ett trådlöst nätverk (till exempel ett internt företagsnätverk) kan nätverket i vissa fall hindra dig från att öppna SMS för nyckelregistrering. I så fall ska du stänga av Wi-Fi-anslutningen och försöka igen.
  • Radera iLOQ S50-appen från telefonen och installera den sedan igen.

OBS: När du har raderat och installerat om appen måste du be om en ny nyckelregistreringslänk från din administratör.