Jag har inte tillgång till Wi-Fi eller ett mobilt nätverk, hur kan jag öppna låset?

I allmänhet behövs ingen nätverksanslutning för att öppna lås, men under den första nyckelregistreringen behövs en anslutning. Men om låset är konfigurerat för att kräva online-autentisering från nyckeln måste telefonen ha en nätverksanslutning när du öppnar ett lås. Om din administratör har angett ett upphörandetid för din nyckel krävs också en nätverksanslutning vid uppdatering av nycklar.